Tel: 06-41174908

Halverhuur

De hal

Hondenschool zuidwest Friesland heeft de beschikking over een indoor hal van ruim 600 vierkante meter en heeft een afmeting van 16 x 40 meter. De hal is voorzien van een kunstgrasveld met een dempende ondergrond die dus uitermate geschikt is om te komen sporten met je hond. Indien gewenst kan het veld ook in tweeën gesplitst worden waardoor 2 velden ontstaan van 16 x20 meter.

In de hal is er voldoende ruimte om eventueel je hond apart in een bench te houden of hem in één van de beschikbare benches stoppen. Hierdoor hoeft er tijdens het trainen maar 1 hond tegelijk op het veld te zijn.

Daarnaast beschikt de Hal over een toilet, koffie en thee mogelijkheden en zijn we mindervalide vriendelijk ingesteld!

Niet alleen een trainingslocatie maar voor jou event!

Of je nu lekker zelf wilt trainen of met een vriendengroepje je bent altijd welkom bij ons. Naast particulieren zetten wij natuurlijk ook de deuren wagenwijd open voor fokkers, clubs en verenigingen die gebruik willen maken van onze hal voor evenementen, fokkers dagen of nestbijeenkomsten.

Mocht je andere wensen hebben dan heeft Jeffrey van den Brink altijd een professioneel luisterend oor klaar. Hij is namelijk afgestudeerd in Eventmanagement, heeft menig ervaring in events en denkt graag met u mee wat dat betreft.

Materiaal

Hondenschool zuidwest Friesland beschikt over FCI goedgekeurde Agility en Hoopers toestellen, treiballen, coördinatie en balans parcours en nog veel meer divers trainingsmateriaal dat naar eigen inzicht gebruikt mag worden tijdens het gebruik van de Hal.

Materiaal genoeg om lekker te kunnen trainen.

Tarieven

De hal kan gehuurd worden voor € 25,- per uur. Je krijgt hiervoor dan de beschikking tot al het trainingsmateriaal. Mocht je wensen hebben over een Agility of Hooper parcours is dit natuurlijk te bespreken.

  • Een halve dag ( 5 uur) € 100,- incl. Al het trainingsmateriaal
  • Hele dag ( 10 uur) € 200,- incl. Al het trainingsmateriaal


Neem even contact met ons op voor de beschikbaarheid van de hal dan kijken we graag met u mee.